Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d'Economistes de Catalunya demana a la Generalitat recolzar la candidatura de la Ryder Cup

Notícies

20 set 2023

El Col·legi d'Economistes de Catalunya demana a la Generalitat recolzar la candidatura de la Ryder Cup

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Caldes de Malavella (Girona), 20 de setembre de 2023

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ha celebrat aquest dimecres 20 de setembre la seva Junta de Govern amb la participació d'una cinquantena de persones al club Camiral Golf & Wellness -antic PGA Catalunya- a Caldes de Malavella, com a suport a la candidatura Costa Brava - Barcelona 2031 per ser la seu del torneig de la Ryder Cup.

 

Durant l'acte, el degà del CEC, Carlos Puig de Travy, ha reivindicat que la competició "és una oportunitat històrica que Catalunya no pot deixar perdre per l'impacte econòmic i la projecció internacional que donarà a la zona. Demanem a la Generalitat de Catalunya que recolzi la candidatura".

 

"L'organització està fent un gran esforç per donar resposta als arguments de la Generalitat i acollir un dels esdeveniments esportius amb més prestigi del món", ha assenyalat el president de la seu del CEC a Girona, Lluís Bigas.

 

Es calcula que l'impacte econòmic de la competició més mediàtica d'aquest esport seria d'entre 1.000 i 1.300 milions d'euros, i tindria una gran repercussió en el sector turístic amb l'arribada d'uns 300.000 visitants.

 

L'Enquesta de Situació Econòmica de Primavera de 2023 del CEC ja va concloure que els economistes catalans veuen la Ryder Cup com una oportunitat i un motor d'activitat econòmica estable (no estacional), i estan segurs que el país és capaç d'acollir un esdeveniment d'aquestes característiques de manera innovadora i exemplar a nivell de zero emissions, aigua reciclada, fonts d'energia i gestió de residus, reforçant el paper de Catalunya com a líder en l'esport mundial.

 

La Junta de Govern ha aprofitat la reunió per presentar la Jornada dels Economistes 2023, que es celebrarà durant el mes de novembre a les diferents demarcacions territorials sota el lema "Benestar i model econòmic: l'aportació dels economistes". Així mateix, ha donat a conèixer que el Sopar dels Economistes tindrà lloc el 9 de novembre, en el marc del qual es commemorarà el 45è aniversari de la creació del CEC.

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya és una corporació de dret públic de caràcter professional, que compta amb més de 7.400 col·legiats i col·legiades i 1.500 societats i despatxos vinculats dedicats a les diferents vessants de l'economia i l'empresa. Mitjançant l'organització d'activitats i prestació de serveis, es configura com un centre de formació i actualització professional i com un fòrum d'opinió obert a la societat en general.
www.coleconomistes.cat

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA