Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La col·legiada d’honor Anna Cabré, distingida amb la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya

Notícies

28 nov 2019

La col·legiada d’honor Anna Cabré, distingida amb la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El govern ha atorgat la Medalla d'Or de la Generalitat a Catalunya -la màxima distinció honorífica que atorga- a la demògrafa i col·legiada d'honor del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anna Cabré per la seva contribució al món de la demografia i la geografia.


Anna Cabré és demògrafa i geògrafa. Des de 1977 ha estat vinculada al Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es va formar a la Universitat de París i va ser professora a les Universitats de París-1, París-10, Montréal, Chicago i El Colegio de México. El 1984 va participar en la creació del Centre d'Estudis Demogràfics (CED), el qual ha dirigit durant 30 anys.


L'any 2010 el Col·legi d'Economistes de Catalunya la va distingir com a col·legiada d'honor per les seves aportacions en el camp de la demografia, àmbit en el qual sempre ha sabut mantenir un estret lligam amb l'economia, cosa que li ha permès tenir un paper rellevant en la presa de decisions en qüestions importants de temàtica econòmica. Cabré també ha estat reconeguda amb la Medalla Narcís Monturiol i la Creu de Sant Jordi.


Actualment, Anna Cabré és catedràtica emèrita a la UAB i directora honorària del CED.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA