Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Presentació del Pla Director Urbanístic Metropolità als professionals de l’urbanisme

Notícies

19 set 2023

Presentació del Pla Director Urbanístic Metropolità als professionals de l’urbanisme

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Aquest dimarts 19 de setembre ha tingut lloc la jornada inaugural de presentació del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) als professionals de l'urbanisme.

 

La Jornada ha estat promoguda per la Comissió Intercol·legial de Territori i Urbanisme que agrupa el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el d'Enginyers de Camins, el d'Enginyers Industrials, el d'Arquitectes i el d'Advocats de Barcelona, juntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que és qui té la competència per a promoure el PDUM.

 

L'acte s'ha centrat en les estratègies que guien la proposta d'ordenació urbanística dels 35 municipis de l'AMB. Es tracta doncs del territori demogràficament més dens de Catalunya i sobre el que hi conflueixen les majors pressions en matèria d'habitatge i de sol per a activitats econòmiques.

 


Catalunya depèn molt i s'hi juga molt en com s'acabi ordenant aquest centre neuràlgic del país i, per aquesta raó, els economistes reclamem estar-hi presents aportant solucions des del pensament econòmic.

 

Amb aquesta finalitat, celebrarem una sessió monogràfica sobre l'Habitatge i l'Activitat Econòmica en el PDUM el proper dia 5 d'octubre a les 9h30, en la que hi participarà l'AMB amb el seu equip redactor.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA