Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya EconomistesBAN colidera sis rondes de finançament aquest 2022

Notícies

21 set 2022

La xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya EconomistesBAN colidera sis rondes de finançament aquest 2022

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya, té com a missió impulsar la voluntat del Col·legi d'Economistes de Catalunya de contribuir activament a la promoció efectiva de l'activitat econòmica, facilitant la canalització d'inversió dels projectes que es presenten als Fòrums d'Inversió que organitza EconomistesBAN. El seu principal objectiu és crear un espai empresarial i d'emprenedoria que permeti, als empresaris i emprenedors, presentar els seus projectes, validar-los i buscar recursos per al seu desenvolupament.


EconomistesBAN ha estudiat i atès fins 31 de juliol de 2022 1.709 projectes emprenedors i ha celebrat 50 fòrums d'inversió als quals han assistit més de 3.547 persones. A través dels fòrums ha facilitat una inversió de 3 milions d'euros a projectes emprenedors, amb una taxa de supervivència dels projectes molt superior a la mitjana del mercat. Tenint en compte el tancament del 2021, la facturació agregada dels projectes invertits per EconomistesBAN és superior a 22 milions d'euros, i la seva contribució a la creació d'ocupació supera els 390 llocs de treball directes i els 6.500 indirectes tot i la crisi generada pel Covid19.


Durant aquest any 2022 la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya EconomistesBAN ha facilitat sis rondes de finançament per un import que supera els 5 milions d'euros entre finançament públic i privat.
A més, la xarxa compta amb el Club d'Inversors EconomistesBAN que incorpora més de 30 inversors/es que té per objectiu crear un entorn empresarial per detectar oportunitats de negoci i per fomentar, compartir i co-invertir en nous projectes empresarials.


La xarxa d'inversors privats d'EconomistesBAN del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona ha celebrat durant aquest any 2022 la 50ª Edició del Fòrum Inversor i ha celebrat els 10 anys des dels seus inicis. El proper fòrum tindrà lloc el proper 6 d'octubre.


Ampliació de l'equip EconomistesBAN
El passat mes de juny EconomistesBAN va incorporar al seu equip l'economista Enric Serle. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona, Executive MBA per IEBS i assessor financer amb certificació EFA. Enric Serle compta amb més de 20 anys d'experiència en l'àmbit financer. Des del 2017 ha desplegat la seva experiència inversora en startups com a lead investor de diversos projectes emprenedors. Amb aquesta nova incorporació l'equip d'EconomistesBAN assolirà nous reptes i donarà un nou impuls a la xarxa.


[+] veure nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA