Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Els economistes que actuen com a administradors concursals accedeixen per primera vegada a la plataforma e-Justícia

Notícies

23 feb 2021

Els economistes que actuen com a administradors concursals accedeixen per primera vegada a la plataforma e-Justícia

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), per mitjà de la seva Comissió de Mercantil, Concursal i Experts Judicials, ha impulsat gestions per tal que els i les economistes col·legiats/des que actuen com a administradors concursals puguin accedir des del 23 de febrer i per primera vegada a la plataforma e-justícia per presentar documents telemàtics amb els òrgans judicials que disposin de gestió processal del sistema e-justícia.cat, unes presentacions que es faran majoritàriament en l'àmbit mercantil (inicialment, tots els Jutjats Mercantils de Catalunya i el de Primera Instància núm. 50 de Barcelona).

 

D'aquesta manera s'agilitzaran els tràmits dels concursos de creditors i s'evitaran desplaçaments.

La Comissió de Mercantil, Concursal i Experts Judicials del CEC té la finalitat de generar i divulgar coneixement sobre normativa mercantil en general i societària i concursal en particular, així com sobre la perícia. També estudia i analitza la casuística que es produeix en aquests àmbits, fent partíceps d'aquest objectiu tant a Magistrats de jutjats mercantils i d'altres òrgans jurisdiccionals, com a professionals que de forma ocasional o especialitzada es dediquen a l'assessorament societari, l'administració concursal o altres activitats de l'àmbit judicial.

 

Dels 697 membres de la Comissió de Mercantil, Concursal i Experts Judicials del CEC, 463 són administradors concursals, mentre que 171 societats vinculades al CEC operen en aquest àmbit.

 

[+] Nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA