Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi analitza la situació econòmica en una reunió amb la Federació Empresarial del Gran Penedès a Vilanova i la Geltrú

Notícies

20 set 2019

El Col·legi analitza la situació econòmica en una reunió amb la Federació Empresarial del Gran Penedès a Vilanova i la Geltrú

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) va reunir ahir a Vilanova i la Geltrú la seva junta de govern ampliada amb representants de les diverses comissions per tal de compartir la feina feta, així com els objectius per al nou curs.

 

D'altra banda, els economistes es van trobar amb membres de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP)amb l'objectiu d'intercanviar valoracions i punts de vista sobre la situació econòmica.

 

El degà Anton Gasol va aportar la seva visió de l'economia a nivell global apuntant que "la nova hegemonia recau ja sobre la Xina i els països emergents asiàtics que creixen en un 6-7% anual". Finalment va subratllar la necessitat de frenar el canvi climàtic i va recordar que "els experts asseguren que Espanya pot perdre fins a la meitat del seu PIB l'any 2100 si no es prenen mesures".

 

Per la seva banda, el membre de la junta de govern Ivan Planas es va centrar en l'anàlisi de l'economia catalana apuntant que "Catalunya està millor preparada que abans per afrontar una nova crisi, que no tindrà la dimensió de l'última".

 

[+] Nota de premsa

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA