Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El vicepresident de la Comissió d’Economia Catalana del CEC Eduard Gràcia presenta al Col·legi el seu llibre "Integració europea o marginació espanyola” [VIDEO]

Notícies

16 set 2022

El vicepresident de la Comissió d’Economia Catalana del CEC Eduard Gràcia presenta al Col·legi el seu llibre "Integració europea o marginació espanyola” [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

5 punts

 4  Vots

La Comissió d'Economia Catalana del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) va organitzar la presentació del llibre "Integració europea o marginació espanyola. El futur bifurcat de Catalunya, el País Valencià i les Balears" a càrrec d'Eduard Gràcia, vicepresident de la mateixa comissió.


En un acte celebrat a l'auditori de la seu del CEC a Barcelona, Eduard Gràcia va explicar que "la pregunta que intenta fer-se el llibre és perquè els governs espanyols adopten polítiques que sovint sembla que pretenguin limitar les oportunitats econòmiques a Catalunya, País Valencià i les Illes Balears". En aquest sentit, segons l'autor, "el futur bifurcat dels tres territoris es debat en la prosperitat que tindran els propers anys, que dependrà de si aprofiten les oportunitats del mercat europeu integrat o, pel contrari, l'Estat espanyol acaba marginant-los econòmicament".


En l'acte, moderat pel president de la Comissió d'Economia Catalana del CEC Josep Reyner, també hi va intervenir l'economista Ramon Tremosa, diputat al Parlament de Catalunya i professor de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. Tremosa va destacar que "totes les xifres positives que mostra l'economia catalana estan lligades a la integració europea com ara en presència de multinacionals, exportacions o operacions als aeroports".

 


[+] Descarregar el llibre "Integració europea o marginació espanyola"

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA