Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El president de la seu de Tarragona del Col·legi, Miquel Àngel Fúster, padrí de l’acte de graduació de la promoció 2017-2021 de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV

Notícies

12 jul 2021

El president de la seu de Tarragona del Col·legi, Miquel Àngel Fúster, padrí de l’acte de graduació de la promoció 2017-2021 de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

3 punts

 9  Vots

L'acte de graduació de la promoció 2017-2021 de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili va comptar amb el president de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya Miquel Àngel Fúster com a padrí.


En la seva intervenció, Miquel Àngel Fúster va donar l'enhorabona als graduats i graduades del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses, del Grau de Finances i Comptabilitat del Grau d'Economia i del doble Grau d'Administració i Direcció d'Empreses i de Finances i Comptabilitat. També els va encoratjar a continuar formant-se i a apostar per "l'esforç, la constància i la mirada llarga".


Miquel Àngel Fúster va animar els graduats i graduades a col·legiar-se al Col·legi d'Economistes de Catalunya per tal de "pertànyer a un col·lectiu altament qualificat de professionals de les diverses branques de l'economia i l'empresa".

 

El president de la seu de Tarragona del CEC va afegir que "al Col·legi facilitem una formació continuada molt pràctica i la possibilitat d'interactuar i fer networking amb d'altres professionals".


Podeu recuperar l'acte de graduació en el següent vídeo, on trobareu la intervenció de Miquel Àngel Fúster a partir del minut 18: