Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Les oportunitats per als joves economistes que ofereix l’Agència Tributària de Catalunya centren una sessió informativa organitzada per les comissions de Joves Economistes i de Fiscalistes | REAF Catalunya del CEC [VIDEO]

Notícies

22 set 2022

Les oportunitats per als joves economistes que ofereix l’Agència Tributària de Catalunya centren una sessió informativa organitzada per les comissions de Joves Economistes i de Fiscalistes | REAF Catalunya del CEC [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió de Joves Economistes i la Comissió de Fiscalistes | REAF Catalunya del Col·legi d'Economistes de Catalunya van organitzar conjuntament amb l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) una sessió informativa online centrada en els avantatges de treballar a l'ATC per als joves economistes.


El director de l'Agència Tributària de Catalunya Eduard Vilà va explicar que "l'ATC és un organisme públic creat l'any 2008 que s'encarrega de la gestió, liquidació, inspecció i recaptació dels tributs (impostos, taxes o contribucions especials) cedits per l'Estat i dels propis de la Generalitat". Vilà va apuntar que "l'ATC segueix les principals tendències internacionals recomanades per l'OCDE com són l'optimització institucional, la digitalització, la orientació a les dades i la cooperació amb tercers i altres ens". El director de l'ATC també va destacar que l'Administració tributària de Catalunya basa la relació amb els seus contribuents en "la cooperació i la confiança" i va subratllar la "importància" de la col·laboració amb els col·legis professionals a l'hora d'incrementar la implicació social en la prevenció i la reducció del frau fiscal, el qual és el gran objectiu de l'ATC.


La cap de l'Àrea de Recursos Humans i Organització de l'Agència Tributària de Catalunya Araceli Cuenda va detallar que l'ATC ofereix als joves economistes carreres professionals com a gestors o inspectors tributaris. A banda, d'explicar on informar-se i com accedir a aquests llocs de feina, Araceli Cuenda va destacar que "a l'ATC oferim una fórmula mixta de prestació de serveis en presencial i teletreball amb flexibilitat horària".


La sessió informativa també va comptar amb les intervencions de la presidenta de la Comissió de Fiscalistes | REAF Catalunya del CEC Carme Jover i del president de la Comissió de Joves Economistes del CEC Toni Bartolí.

 

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA