Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Facultat Internacional de Comerç i Economia Digital La Salle firmen un conveni de col·laboració

Notícies

19 set 2023

El Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Facultat Internacional de Comerç i Economia Digital La Salle firmen un conveni de col·laboració

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Barcelona, 19 de setembre de 2023

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ha firmat aquest dimarts 19 de setembre un conveni de col·laboració amb la Facultat Internacional de Comerç i Economia Digital La Salle (FICEDLS) per a impulsar la col·legiació d'estudiants i promoure projectes comuns.

 

Mitjançant aquest acord, podran precol·legiar-se al CEC totes les persones que estiguin cursant a La Salle - URL els graus en Digital Business, Design and Innovation, Business Intelligence i Data Analytics, i el grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques, gaudint de l'exoneració de la quota ordinària.

Així mateix, podran col·legiarse al CEC totes les persones menors de 30 anys que hagin estudiat qualsevol dels tres graus esmentats prèviament en les següents condicions:

  • Quota ordinària del primer any del col-legiat/da gratuïta
  • Segon any pagament del 33% de la quota ordinària i tercer any pagament del 66% de la quota ordinària
  • Pagament del 100% de la quota ordinària a partir del quart any.

 

El conveni també beneficiarà a altres estudiants de la FICEDLS i el seu personal col·laborador.

 

D'altra banda, la FICEDLS donarà a conèixer activitats organitzades pel CEC d'interès per estudiants i docents, i a l'hora oferirà condicions especials als col·legiats per cursar màsters, postgraus i cursos.

 

El degà del CEC, Carlos Puig de Travy, i el director general de La Salle-URL, Josep M. Santos, han firmat l'acord. "Amb aquest conveni, intentem apropar el món acadèmic al món profesional", ha celebrat Puig de Travy.

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya és una corporació de dret públic de caràcter professional, que compta amb més de 7.400 col·legiats i col·legiades i 1.500 societats i despatxos vinculats dedicats a les diferents vessants de l'economia i l'empresa. Mitjançant l'organització d'activitats i prestació de serveis, es configura com un centre de formació i actualització professional i com un fòrum d'opinió obert a la societat en general.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA