Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del CEC i ASNALA signen un conveni de col·laboració

Notícies

22 nov 2022

La Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del CEC i ASNALA signen un conveni de col·laboració

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

ASNALA (Asociación Nacional de Laboralistas) i la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) han signat un acord amb l'objectiu de col·laborar en les activitats formatives organitzades per les dues entitats i que estan relacionades amb el món laboral i de gestió del capital humà.


La presidenta de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Nieves Rabassó i la presidenta d'ASNALA Ana Gómez han signat el conveni que vol reforçar les relacions entre les dues entitats per donar suport als laboralistes a l'hora d'entendre millor el context econòmic actual i complementar la formació laboral amb l'econòmica.


Un dels avantatges de l'acord per als col·legiats/des del CEC i els associats d'ASNALA és l'accés a activitats formatives. Les dues entitats informaran als seus respectius col·lectius d'actes i cursos amb condicions especials.Igualment, ASNALA ofereix un descompte del 25% sobre la seva quota de soci als col·legiats i col·legiades del Col·legi d'Economistes de Catalunya durant el seu primer any d'alta a l'associació.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA