Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Comissió de Joves Economistes i EconomistesBAN s'uneixen en la sessió informativa "La inversió en startups des de l'enfoc dels inversors joves"

Notícies

16 mai 2024

La Comissió de Joves Economistes i EconomistesBAN s'uneixen en la sessió informativa "La inversió en startups des de l'enfoc dels inversors joves"

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió de Joves Economistes i EconomistesBAN, la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya, han organitzat conjuntament la sessió informativa La inversió en startups des de l'enfoc dels inversors joves, celebrada el dijous 16 de maig amb gran èxit d'assistència.

 

L'acte tenir per objectiu guiar els joves que volen iniciar el seu camí en el món de la inversió en startups. Tal com va recordar el president d'EconomistesBAN, Pol Font, la millor manera de començar és fer-ho acompanyat d'un grup d'experts en la matèria, que poden aconsellar en cada etapa i enriquir l'experiència amb el seu know-how.

 

Invertir en startups té una doble vessant molt emocionant: d'una banda ofereix la oportunitat de fer créixer el patrimoni personal i d'una altra participar en el desenvolupament d'empreses innovadores. No obstant això, també és important ser conscient que aquest tipus d'inversió comporta riscos. D'aquí la idoneïtat de sessions com la impulsada per la Comissió de Joves Economistes i EconomistesBAN, on es van oferir una sèrie de consells per saber com triar el projecte en el qual invertir, aprendre a analitzar el mercat i la competència, conèixer els diferents tipus d'inversions que es poden fer i familiaritzar-se amb les deduccions fiscals, entre moltes altres qüestions.

 

La sessió informativa va comptar amb una taula rodona en la que van participar Pablo Gil, CEO i cofundador de PropHero; Alberto Hospital, soci d'Aptki; i Daniel Romy, CSO i cofundador de Simplr. Va ser moderada per Marta Alsinella i Beatriz Vegas, directora d'Economistes i membre de l'Òrgan de Gestió del Club Inversors d'EconomistesBAN respectivament.

 

L'acte també va incloure la presentació de dues startups davant de l'audiència a càrrec d'Enric Serle, responsable d'Emprenedoria d'EconomistesBAN. El president de la Comissió de Joves, Antoni Bartolí, va fer la cloenda.

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA