Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La col·legiada de Mèrit Montserrat Casanovas, nova presidenta de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Notícies

6 mai 2022

La col·legiada de Mèrit Montserrat Casanovas, nova presidenta de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La col·legiada de Mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya Montserrat Casanovas ha estat designada nova presidenta de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) després que pres possessió la nova junta directiva per un mandat de 4 anys.

 

Montserrat Casanovas agafa així el relleu de Daniel Faura, qui ha estat al capdavant de l'ACCID els últims 4 anys.

 

Montserrat Casanovas és llicenciada en Ciències Polítiques i Comercials per la Universitat de Barcelona, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i Acadèmica de Número de la Reial Acadèmia Europea de Doctors. Catedràtica d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona, Montserrat Casanovas és economista, analista financera, auditora i European Financial Adviser. A banda de col·legiada de Mèrit, Montserrat Casanovas també presideix la Comissió d'Economistes Docents i Investigadors del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

 

L'ACCID és una associació que té per objectiu ser el nexe d'unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat. Va ser fundada l'any 2002 pel Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona. Posteriorment s'hi van incorporar el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

 

L'ACCID té l'objectiu de complementar les tasques realitzades pels col·legis i associacions mitjançant la millora de la transparència de la informació financera, la promoció de les millors pràctiques en la difusió de la informació financera, l'existència d'una plataforma d'opinió i debat sobre temes d'actualitat comptable, la promoció de la recerca i presentació de nous desenvolupaments en matèria comptable i de direcció, l'edició de publicacions i l'organització de conferències, jornades i congressos.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA