Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya distingeix J&A Garrigues com a despatx professional de l’any

Notícies

18 oct 2022

El Col·legi d’Economistes de Catalunya distingeix J&A Garrigues com a despatx professional de l’any

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

En el marc dels diversos premis i reconeixements a professionals de l'economia i l'empresa que es lliuren cada any coincidint amb la Jornada dels Economistes, el Col·legi d'Economistes de Catalunya distingeix J&A Garrigues amb el Premi de Reconeixement al Despatx Professional 2022.


El Col·legi d'Economistes de Catalunya reconeix la firma internacional de serveis legals i fiscals de reconegut prestigi local i internacional des de tots els angles del dret dels negocis per la seva filosofia i forma de treballar. També per la seva estreta vinculació i col·laboració permanent amb el Col·legi. Entre els professionals de J&A Garrigues hi ha una vintena de col·legiats i col·legiades del CEC. A més, J&A Garrigues és societat professional vinculada al Col·legi.


J&A Garrigues, societat limitada professional la propietat de la qual és dels socis que hi treballen, compta amb un equip de més de 2.000 persones de 25 nacionalitats i opera en 12 països i 31 ciutats. És la primera firma comunitària per facturació i disposa de 3.770 clients de 85 països de forma continuada.


El Col·legi d'Economistes de Catalunya lliurarà aquest premi i d'altres distincions en el marc del Sopar dels Economistes que tindrà lloc el proper 27 d'octubre a Barcelona.

 

[+] veure nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA