Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya de Lleida acull per primera vegada la 59ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN amb una assistència de prop de 90 persones

Notícies

14 set 2023

La seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya de Lleida acull per primera vegada la 59ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN amb una assistència de prop de 90 persones

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya de Lleida ha acollit per primera vegada la 59ª Edició del Fòrum Inversor organitzat per la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya EconomistesBAN per posar en contacte emprenedors/es i inversors/es i a la qual han assistit de forma presencial i online prop de 90 persones.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font, el president de la seu del CEC de Lleida Josep M. Riu i Vila, el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Jordi Verdú i Paijà, la regidora de Promoció de Cultura i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Lleida Pilar Bosch i Vilana, el degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida Eduard Cristóbal i Fransi i el president de la Cambra de Comerç de Lleida Jaume Saltó i Albareda, van donar la benvinguda als assistents recordant la importància de l'emprenedoria, la innovació, la recerca i el desenvolupament en les comarques de Lleida.

 

A continuació ha tingut lloc la presentació de la LÍNIA DE STARTUP CAPITAL DE COINVERSIÓ D'ACCIÓ per part de l'Oriol Sans i Ballart, Senior Manager de l'Àrea de Startups d'ACCIÓ.

 

Posteriorment, el responsable d'emprenedoria d'EconomistesBAN Enric Serle, va introduir la presentació de 6 projectes emprenedors.

 

També vàrem comptar amb l'entrevista a dos emprenedors de Lleida per explicar-nos la seva experiència en la presentació del seu projecte en altres fòrums anteriors d'EconomistesBAN i el contacte posterior amb inversors. En Pol Font, president d'EconomistesBAN , va moderar l'entrevista a Marc Santamaria , Co-fundador de Dàlia i a Montserrat Vilarrubí, COO & Cofundadora d' Uniscool.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA