Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Els consellers d’Economia i Hisenda i d’Empresa i Treball es reuneixen amb representants del Col·legi

Notícies

6 set 2021

Els consellers d’Economia i Hisenda i d’Empresa i Treball es reuneixen amb representants del Col·legi

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Oriol Amat i el gerent del CEC Maurici Olivé s'han reunit darrerament amb el conseller d'Economia i Hisenda Jaume Giró, d'una banda, i amb el conseller d'Empresa i Treball Roger Torrent i el secretari d'Empresa i Competitivitat i col·legiat del CEC Albert Castellanos, de l'altra.


L'objectiu de les reunions ha estat informar als nous consellers responsables dels dos àmbits del govern d'especial interès per a la figura de l'economista, l'economia i l'empresa, de les darreres novetats en les activitats que està portant a terme el Col·legi d'Economistes de Catalunya al conjunt del territori. En aquest sentit es va parlar especialment de la celebració el proper mes de novembre de la vint-i-sisena edició de la Jornada dels Economistes.


D'altra banda, el Col·legi d'Economistes de Catalunya es va posar a disposició tant de la conselleria d'Economia i Hisenda com de la conselleria d'Empresa i Treball per col·laborar en totes aquelles iniciatives en relació a l'economia i l'empresa on el Col·legi pugui aportar valor.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA