Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

1 nov 2016

Els llops ja no viuen als boscos

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Teresa Saborit | Editorial: Pagès Editors | ISBN: 978-84-9975-796-4

PRESENTACIÓ:
20 abril 2017 a les 17:30h (Sala 4.3 - 4a planta)

 

INTERVINDRAN:
Teresa Saborit, autora del llibre.

Xavier Gispert, director de Comunicació i Relacions Institucionals de l'Institut Català de Finances.

 

Llibre guanyador de l'XI Premi 7lletres (2016). La maldat que simbolitzava el llop en les versions originals dels contes clàssics ha perviscut fins als nostres dies. Els «llops» continuen sent un perill malgrat que ara rebin altres noms, malgrat que ara s'ocultin a l'escola, al carrer o a la pròpia família; malgrat que ja no visquin als boscos. Els set relats d'aquest llibre, narrats en primera persona, volen donar veu a tots aquells nens que callen quan un «llop» els ataca, que no diuen res perquè creuen que és «normal», que s'amaguen perquè els avergonyeix la idea que algú pugui descobrir el seu malson. Deia Tolstoi que totes les famílies felices s'assemblen, però cada família infeliç ho és a la seva manera. Ningú no sap què s'amaga rere una porta tancada.

 

Sobre l'autor

 

Teresa Saborit (Gurb, Osona). Escriptora, narradora oral, especialista en gamificació de projectes literaris. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web pel foment de la creació literària en català. Fins el gener del 2015 havia combinat la seva passió per les lletres amb l'economia, moment en el que va decidir fer un canvi radial de vida i va deixar la seva feina com a controller en una entitat financera per dedicar-se a la literatura a temps complet. Membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Autora dels llibres «Els llops ja no viuen als boscos» (XI Premi 7lletres 2016) i «200 muses» (top 10 ebooks més venuts en català a Amazon durant la vigília de Sant Jordi 2016) i coautora de les antologies «El superheroi esguerrat i altres contes» (2016), «Temps era temps» (2012), «Barcelona, t'estimo» (2011), «Microrelats 10×10» (2006) i «Relatsencatalà.com versió 1.0» (2005). Màster en Creació literària (UPF) i Màster en gamificació i narratives transmèdia (IEBS). La trobareu al seu blog «La Llibreta Vermella»: www.lallibretavermella.cat (Premi al Millor Blog de Creació Literària Vila de Lloret 2016).

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA