Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

5 abr 2022

Rambles de la vida

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Manuel Montobbio | Pagès Editors | ISBN: 978-84-1303-278-8

Davant l'atemptat del 17 d'agost de 2017 a les Rambles, aquestes Rambles de la vida són una pregunta, una invocació als àngels de les Rambles, a llur ànima ferida que cerca curar-se, perquè mirem ànima endins i d'ella traguem totes les Rambles que som. Una invocació per a ser, i alhora un recorregut, un passeig per la vida a través de les Rambles i una meditació sobre ella que l'autor comparteix invitant-nos a fer cadascú el nostre, amb l'esperança de fer amb altres gotes el mar, de contribuir al fet que qui les llegeixi tragui, traguem fora les Rambles que ens habiten endins, fer entre tots les Rambles de la vida, de les Rambles poesia, de les nostres Rambles les Rambles.

 

Més informació

 

 

Sobre l'autor:

 

Manuel Montobbio és diplomàtic i doctor en Ciències Polítiques per la UAB, postgraduat en Alts Estudis Europeus pel Col.legi d'Europa (Bruges, Bèlgica) i llicenciat en Dret i en Ciències Econòmiques per la UB. Ha desenvolupat una doble trajectòria diplomàtica i acadèmica i literària. La primera l'ha portat a exercir diferents responsabilitats al Ministeri d'Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació i a estar destinat a San Salvador, Djakarta, Mèxic, Guatemala, Tirana, Andorra i a Estrasburg davant el Consell d'Europa. La segona, a ser autor de llibres de poesia com Mundo. Una geografía poética (2013), Guía poética de Albania (2011) i Estilites d'Andorra / Estilitas de Andorra (2019), creant un món poètic al que s'integren ara aquestes Rambles de la vida; i de llibres d'assaig com, entre d'altres, La perplejidad del quetzal (2019), Ideas chinas (2017), Búnkeres (2015) o Tiempo diplomático (2012), així com de nombroses publicacions sobre processos de pau, relacions internacionals i interculturals, transicions polítiques i política comparada.

 

Més informació de l'autor

 

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA