Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

19 abr 2022

Si no ho fas tu, ho faré jo

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autora: Àngels Fitó Bertran | Pagès editors | ISBN: 978-84-1303-355-6

L’acte de renunciar significa “abandonar una cosa definitivament”, o el que encara és pitjor, “cessar de pretendre- la”. Fent un recorregut vital a cop de dècada, la Cèlia fa un recompte particular de les renúncies que l’han portada a exercir la justícia pel seu compte fins a límits insospitats. Sacrificis voluntaris que li han deixat petjada física i emocional, portant-la gairebé a l’exili vital. Un exili que es trenca amb la influència d’amistats tan especials com en Semi, la Shakira i la Comtessa que omplen de llum una vida marcada per la primera de les renúncies. Amb un to càustic que interpel·la al lector en tot moment, la Cèlia fa balanç de les seves pròpies contradiccions fins que passat i present conflueixen en uns fets que la porten a exercir la més salvatge de les renúncies. Com ella mateix diu “Per ser conscient del que anem deixant voluntàriament pel camí, cal ser valent, i per no reconèixer el mal que fem als altres, cal ser un malparit”. L’autora aprofundeix en el cost físic i emocional de les renúncies vitals a través d’un singular univers de personatges on la protagonista, la Cèlia, passa comptes del pes de les pròpies renúncies, fins que decideix fer justícia pel seu compte arribant a solucions extremes.

 

A la trama principal, la protagonista passa comptes de les renúncies que carrega fins que decideix fer justícia pel seu compte, amb final inesperat.

 

Segon guardó literari per aquesta autora.

 

Més informació sobre el llibre

 

Àngels Fitó Bertran (Barcelona, 1970). Doctora en Ciències Econòmiques. Cercadora insaciable dels referents que marquen el propi destí, publica l’any 2017 amb Editorial Gregal la seva primera novel·la A recer dels taurons en un sofà d’escai, on construeix un relat sobre llegats genètics i morals. En la seva segona obra Divines Mutacions, mereixedora del Premi Manacor de Novel·la 2018, segueix la cerca interior a través d’una història de mutacions genètiques i aparicions divines.

 

  • Sant Jordi 2022:

L'autora signarà llibres el dissabte, 23 d'abril a Barcelona:

11:00 a 12:00h - Pagès editors (c/Provença, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya)

13:00 a 14:00h - Ona Llibres (c/Pau Claris, 94)

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA