Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Partners en RRHH

Contingut

El passat mes de juny, Randstad i el Col·legi van signar un acord de patrocini, pel qual mostren el seu interès en col·laborar conjuntament en solucions de recursos humans, entre d'altres Professionals i Outsourcing, Search & Selection, HR Solutions i Inhouse Services.

Randstad és la segona empresa de recursos humans i la primera del mercat en Iberia, disposa de més de 4.200 oficines per tot el món, té una presencia en 43 països i més de 27.500 treballadors que el situen com a líder en solucions de recursos humans.

Serveis:

Treball Temporal

 • Professionals: selecció de persones que necessita una empresa.

 • Outsourcing: externalització de determinades funcions de les empreses.

 • HR Solutions: formació, outplacement i consultoria.

 • Inhouse Services: treball temporal des de les instal·lacions del client.

 • Fundació Randstad: intermediació laboral de col·lectius en risc d'exclusió.

Randstad, la millor elecció

 • Ofereix solucions a totes les necessitats en l'àmbit dels recursos humans.

 • Més de 50 anys d'experiència en el sector.

 • És la segona empresa més gran en recursos humans.

 • Ofereix treball a més de 43 països i disposa de més de 27.500 treballadors.

 • Té un equip professional altament qualificat, motivat i compromès amb l'empresa.

 • La seva forma de treballar ha estat aprovada amb èxit a nivell nacional i internacional el que li dóna una garantia per aconseguir els resultats més òptims en la recerca de feina.

Randstad: solucions en recursos humans per a l'èxit de les empreses i les persones.

Contacte: www.randstad.es


El passat mes de juliol, el Col·legi d'Economistes de Catalunya va signar un acord de patrocini amb ByS (Associació Espanyola d'Empreses de Recerca i Selecció de Personal), constituïda el desembre de 2003, i que forma part de l'European Confederation of Search and Selection Associations (ECSSA), organització que aglutina a més de 700 empreses del sector a Europa, i pel qual es prioritzaran les candidatures dels processos de selecció amb els candidats de la Borsa de Treball del Col·legi.

BYS (Asociación Española de Empresas de Búsqueda y Selección de Personal) col·laborarà de forma activa i per ajudar als col·legiats que ho sol·liciten en la recerca de feina, com a complement al nou Servei d'Orientació i Assessorament Professional (SOAP) que ha posat en marxar el Col·legi.

ByS és una empresa d'àmbit nacional que persegueix la integració de totes aquelles empreses que tinguin com a activitat principal la selecció, recerca i avaluació de directius i professionals, i que estiguin disposades a complir amb les normes i guies de Bones Pràctiques, que donen garanties de professionalitat i sentit ètic en el desenvolupament d'aquesta activitat.

Contacte: www.aebys.com

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA