Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Jornada dels Economistes

Contingut

La Jornada dels Economistes és un aparador per mostrar a la societat qui som i què fem els economistes i què és el que tenim en comú: l’Economia i l’Empresa.

Des de l’any 1996 el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitza anualment la Jornada dels Economistes, que en el decurs dels anys ha esdevingut l’acte més important del Col·legi i amb gran ressò entre els mitjans de comunicació i la societat en general.

La Jornada dels Economistes està oberta a la societat i se celebra a cadascuna de les seus del Col·legi (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) amb un programa específic relacionat amb el lema de la Jornada.

A la Jornada a Barcelona hi participen cada any un miler d’assistents; l’acte inaugural és presidit per les principals autoritats del país i és seguit per una conferència inaugural. A continuació, l’hi succeeixen dos torns de 7 sessions de treballs simultànies que tracten sobre aspectes de la professió o bé relacionats amb el lema de la Jornada.

La Jornada dels Economistes està configurada per un costat com un servei que el Col·legi d’Economistes de Catalunya ofereix anualment a la societat, debatent de forma pluridisciplinària les principals problemàtiques de caire econòmic que preocupen, i per l’altre com un lloc de reflexió i actualització d’activitats professionals relacionades amb la professió col·legiada.

Al voltant de la Jornada, el Col·legi organitza cada any tot un seguit d’actes per aconseguir que aquest dia sigui el dels economistes catalans. Així, al Sopar dels Economistes es lliuren els premis següents:

• Premis Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya

• Premi Jornada dels Economistes als millors Treballs de Final de Grau (TFG)

Premis de Reconeixement de l’any:

  o Millor Currículum Universitari o Economista d’Empresa de l’Any

  o Despatx Professional d’Economistes de l’Any

  o Nomenament de nou Col·legiat de Mèrit i Col·legiat d’Honor

Informació relacionada

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA