Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Vida i accidents, particulars i patrimonials

Contingut

El Col·legi d'Economistes de Catalunya té un acord de col·laboració amb Zurich Assegurances. Zurich és una asseguradora capdavantera en el sector de la gran distribució d'assegurances amb més de 125 anys d'experiència, amb la confiança de 2,5 milions de clients i 3,4 milions de pòlisses contractades a Espanya. Està formada per un equip de 60.000 professionals, centrats en el servei al client, en més de 170 països, dedicats en exclusiva a desenvolupar productes i serveis de qualitat.

A través d'aquest acord i mitjançant la Corredoria d'Assegurances J.Tell, s'ofereix una amplia gamma d'assegurances amb grans avantatges per als membres del Col·legi d'Economistes de Catalunya i els seus familiars i col·laboradors. La Corredoria ofereix una Gestió integral de pòlisses col·lectives, com vida i accidents, i assegurances particulars i patrimonials, de forma totalment personalitzada. També s'ofereixen descomptes especials en les assegurances d'Autos, Motos, Llar i Oficina.

També posa a disposició un Servei d'assessorament gratuït al col·legiat/da que els permetrà solucionar qualsevol dubte o problema d'assegurances que pugui tenir.

Si vols sol·licitar cita prèvia per a rebre assessorament o més informació de les assegurances, pots adreçar-se a:

Corredoria d'Assegurances J.Tell S.L
Telèfon: 93 301 40 83
E-mail: info@jtellassegurances.com
Clicant al següent enllaçSEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA