Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Responsabilitat Civil

Contingut

Tots els professionals que prestin serveis a l'àmbit territorial de Catalunya, ja sigui per compte propi o per compte d'altri, han d'actuar coberts amb una pòlissa de responsabilitat civil -o garantia equivalent-. En aquest sentit es pronuncia l'article 9 de la Llei 7/2006, de l'exercici de professions titulades i col·legis professionals.


Igualment, tots aquells economistes que exerceixin com a administradors concursals cal que tinguin en compte el Reial decret 1333/2012, de 21 de setembre, pel qual es regula l'assegurança de responsabilitat civil i la garantia equivalent dels administradors concursals, segons el qual, en el moment d'acceptar el nomenament, hauran d'acreditar davant el Secretari del Jutjat que disposen d'una assegurança o garantia equivalent, destinada a cobrir els danys i els perjudicis que es puguin causar en exercici de les seves funcions.

El Col·legi d'Economistes de Catalunya, per tal de facilitar que els economistes puguin contractar una pòlissa de responsabilitat civil, va arribar a un acord amb AON, per oferir a tots els col·legiats/des l'adhesió voluntària a una pòlissa col·lectiva, en unes condicions econòmiques avantatjoses.

Si vols més informació pots posar-te en contacte amb AON a través de les següents vies:

 

AON Atenció al col·legiat/da

93 414 50 66 | colegios@aon.es | C/ Mallora 283 Planta Baixa 08037 Barcelona

Horari
Dll - Dj | 9h a 14h i 15h a 18h
Dv | 9h a 15h

Alta pòlissa Qüestionari colegios@aon.es
Baixes Mail colegios@aon.es
Modificacions Mail colegios@aon.es
Sinistre Qüestionari asesoria.colegios@aon.es
Dubtes i consultes Mail colegios@aon.es
Rebuts Mail colegios@aon.es
Certificats Mail colegios@aon.es
Altres Mail colegios@aon.es

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA