Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Sol·licitud expedició Signatura Electrònica

Indiqueu si us plau dos dies de visita opcionals per expedir la Signatura Electrònica. Li confirmarem per correu electrònic la data de la seva visita. Al camp d'observacions pot indicar-nos qualsevol dubte al respecte.

Més informació

Els campo marcats amb * són obligatoris.

Dades Personals del Sol·licitant

*

 

*

 

:

 

*

   

: *

   
Proposta dies de visita

:

   

:

(HH:MM)

   

:

   

:

(HH:MM)

   
Observacions

:

 

*

 


El servei d’assessorament que li proporciona el Col·legi d’Economistes de Catalunya es realitza a través d’un professional extern especialista en la consulta que vostè ha efectuat i, per tant, és necessari que el Col·legi li comuniqui les seves dades. Aquestes nomes seran tractades per aquest professional amb l’única finalitat de donar resposta a la seva consulta. Per aquest motiu li demanem que, tal i com exigeix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, abans de procedir a efectuar la consulta, és necessari que autoritzi expressament aquesta comunicació de dades al camp "protecció de dades" del formulari.
Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el registre intern d’activitats del Col·legi, rectificar-la en cas de ser errònia, suprimir-la, limitar-ne el seu tractament o oposar-se al mateix a la següent adreça: Pl. Gal·la Placídia, 32, 08006 de Barcelona o bé enviant un correu electrònic a lopd@coleconomistes.cat, signat amb signatura electrònica o bé adjuntant fotocòpia del seu DNI, NIE o passaport per a la seva correcte identificació. Podrà exercir el procediment de tutela dels seus drets davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA