Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Sol·licitud de creació del segell digital del CEC

A través del següent formulari pots sol·licitar la creació del Segell digital del CEC. Aquest segell digital té un preu de 18,53 € (IVA no inclòs) i es farà arribar per correu electrònic en format digital JPG, PNG i vectorial AI. Al formulari de sol·licitud hauràs d’indicar el model de segell digital a realitzar, en el cas de Societat Professional o Adscrita hauràs d’indicar-ne el nom.

També hauràs d'adjuntar la sol·licitud d'ús del segell (annex II que pots descarregar aquí)

 

Si les dades de facturació i enviament no vols que siguin les mateixes dades de la col·legiació, fes-nos-ho saber a Observacions, aportant totes les dades necessàries.

 

Els campo marcats amb * són obligatoris.

Dades Personals del Sol·licitant

*

 

*

 

:

 

*

   

:

 
Modalitat segell

Indiqueu modalitat: *

 

:

   
Sol·licitud d'ús

: *

 


En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, l'Informem que les dades personals que puguin constar en aquest document es troben en un fitxer propietat del COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA, amb la finalitat de gestionar la relació que el vincula amb el CEC i informar-li dels actes, seminaris i publicacions relacionats amb la professió i qualsevol altra activitat que el Col·legi realitzi. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, haurà de adreçar-se per escrit a la nostra seu: Pl. Gal·la Placídia, 32, 08006 de Barcelona. També podeu exercir els vostres drets enviant un correu electrònic, signat amb signatura electrònica reconeguda o adjuntant també una còpia del DNI, a l'adreça lopd@coleconomistes.cat

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA