Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Cicle : Construint una professió més digital. Conferència: Respostes adients a preguntes oportunes per la implantació d'un sistema de gestió i una eina de Business Intelligence

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C102/2016
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ORGANITZACIÓ I SISTEMES D'INFORMACIÓ
  • ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMPTABILITAT I DIRECCIÓ (ACCID)

Programa

DATA: 23 de novembre de 2016

 

HORARI: de 19.00 a 20.30 hores

 

LLOC: Sala 3 del 4t pis del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32)

 

 

 

Intervindran:

 

Sr. Joan Haro, economista i soci de PRAGMA Solucions

 

Sr. Josep M. Gallart, vicepresident de la Comissió d'Organització i Sistemes d'Informació (OSI)

 

 

 

 

SINOPSI:

 

En moltes ocasions, finalitzada la implantació d'un software de gestió empresarial, ja sigui d'un ERP, un CRM, o d'altres similars que volen donar resposta als diferents processos crítics empresarials, i en general, sense por a equivocar-nos, el mateix podríem dir per la resta de programaris que volen donar suport en la pressa de decisions empresarials, com quadres de comandament, Business Intelligence o softwares d'anàlisis de dades en general, s'assoleixen els resultats esperats a l'inici d'aquests projectes.

 


Reconegudes firmes de consultoria independents d'anàlisi i recerca TIC posen de manifest que al llarg dels darrers anys l'índex de fracàs d'aquests projectes ha crescut, amb el conseqüent impacte negatiu sobre les organitzacions.

 


Podem trobar molta literatura al voltant de l'èxit o el fracàs d'aquests projectes, tant pel que fa a les seves causes com a la seva quantificació. A partir de l'experiència del ponent en la implementació de diferents solucions de gestió empresarial, s'intentarà donar tot un seguit de pautes i recomanacions que cal tenir presents en la implantació de solucions TIC, des de la fase de planificació, seguiment i execució del projecte, fins al seu tancament, intentant donar una resposta pragmàtica a les diferents situacions crítiques en les que ens podem trobar.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA