Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Debats fiscals EN DIRECTE

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C284/2019
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 FISCAL

Organitzador

  • COMISSIÓ DE FISCALISTESCEC

Programa

 

Conferència en directe (online)

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.

Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del Webinar.

 

 

Dubtes i consultes:

Els dubtes i consultes, únicament de caràcter fiscal, s'hauran d'enviar amb 48 hores d'antelació a la celebració dels Debats al correu comissiofiscal@coleconomistes.cat (fins el dijous 17 de setembre, a les 14.00h). Els coordinadors donaran resposta a les consultes rebudes i se sotmetran a l'opinió dels col·legiats/des assistents, els quals podran opinar per escrit a través de l'aplicació Zoom. Totes les preguntes que arribin després del termini indicat no seran acceptades.

 

 


Data: 21 de setembre de 2020

 

Horari: 17 a 18.30 hores

 

 

 


Coordinadors dels Debats Fiscals:

 

Sra. Miryam Jiménez-Ridruejo, membre de la Comissió de FiscalistesCEC

Sr. Pedro-J. Villar, membre de la Comissió de FiscalistesCEC

Sr. Àlex Segarra, membre de la Comissió de FiscalistesCEC

 

 

 

 

Activitat exclusiva per a col·legiats/des del Col·legi d'Economistes de Catalunya (accediu a l'Àrea Privada amb el vostre usuari i contrasenya i apareixerà el botó blau de la inscripció).

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA