Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Sessió Temàtica EN DIRECTE: Discrepàncies en la suspensió dels procediments i la prescripció i caducitat en matèria tributària (Art. 33 RDL 8/2020; DA 9 RDL 11/2020)

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 S049/2019
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 FISCAL

Organitzador

  • COMISSIÓ DE FISCALISTESCEC

Programa

 

Conferència en directe (online)

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.


Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del Webinar.

 

Important:

Els dubtes i consultes, únicament relacionats amb la temàtica de la sessió, s'hauran d'enviar a l'adreça de correu:  comissiofiscal@coleconomistes.cat, fins el 21 de setembre, a les 14 hores com a molt tard.

 

 

 

Data: 22 de setembre de 2020

 

Horari: 17:30 a 19.00 hores

 

 

 

 

Presenta:

Sra. Carme Jover, vicepresidenta de la Comissió de FiscalistesCEC

 

Ponent:

Sr. Juan Ramon Pérez Tena, llicenciat en Dret. Ponent del Tribunal Econòmic Administratiu Regional de Catalunya. Professsor associat de Dret Financer i Tributari a la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor en el Màster d'Especialització Tributària del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

 

Modera:

Sr. Josep Cid, membre de la Comissió de FiscalistesCEC

 

 

 

 

Activitat exclusiva per a col·legiats/des del Col·legi d'Economistes de Catalunya (accediu a l'Àrea Privada amb el vostre usuari i contrasenya i apareixerà el botó blau de la inscripció).

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA