Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

14 mar 2019

IV Jornada Tributària FiscalistesCEC

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Jornada Tributària organitzada pels Fiscalistes del Col·legi d'Economistes de Catalunya (FiscalistesCEC) tanca la seva IV edició amb una assistència de 150 professionals citats a l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.

 

La inauguració de la jornada ha comptat amb les intervencions del degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Sr. Anton Gasol, el qual ha posat en valor el paper del Col·legi, amb més de 3.300 professionals de l'àmbit fiscal, en matèria tributària a Catalunya, del president del Consejo General de Economistas, Sr. Valentí Pich, que ha subratllat l'oportunitat que esdevé la Jornada Tributària per posar sobre la taula qüestions rellevants en fiscalitat, i del president de FiscalistesCEC, Sr. Nacho Cornet, qui ha reivindicat la tasca en matèria tributària realitzada pels participants de la Jornada.

 

Els elements conflictius dels impostos de societats i de successions i la declaració d'actius a l'estranger han centrat la sessió matinal de la Jornada. La sessió de tarda ha comptat amb dues ponències, la primera dedicada a analitzar la responsabilitat penal dels assessors fiscals i els problemes amb la planificació fiscal i la segona titulada "Conseqüències fiscals del projecte de reforma comptable".

 

Llegir Nota de premsa 1/2


Llegir Nota de premsa 2/2

 

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA