Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya col·laboraran en la organització d’activitats

Notícies

23 oct 2019

El Col·legi d’Economistes i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya col·laboraran en la organització d’activitats

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anton Gasol i la presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya Francina Alsina han signat un conveni de entre les dues entitats per establir un marc global de col·laboració en qüestions d'interès comú.


Segons l'acord, el Col·legi i la Taula d'Entitats estudiaran vies de col·laboració per organitzar activitats, seminaris o actes que puguin ser d'interès per als col·lectius que representen.


La Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és la institució que representa el conjunt de les entitats socials catalanes. Agrupa 34 federacions i grans organitzacions del Tercer Sector Social de Catalunya, les quals representen i aglutinen en conjunt a més de 3.000 entitats socials no lucratives. Entitat Declarada d'Utilitat Pública, té com a finalitat la millora de les polítiques socials de Catalunya i l'enfortiment del Tercer Sector Social català.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA