Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida i la seu de Lleida del Col·legi estrenyen llaços de col·laboració

Notícies

4 feb 2020

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida i la seu de Lleida del Col·legi estrenyen llaços de col·laboració

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) i el Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) es comprometen a col·laborar conjuntament en la realització d'activitats comunes.


Per aquest motiu, el president del COELL Josep M. Gardeñes i el president de la seu de Lleida del Col·legi d'Economistes de Catalunya Josep M. Riu han signat un conveni pel qual ambdues entitats difondran i promouran entre els seus membres les diferents accions que puguin ser d'interès per al col·lectiu al qual representen.


La Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida, en tant que patronal de referència de les Terres de Lleida, té per objectiu la defensa dels interessos del col·lectiu empresarial, la promoció i l'impuls de la competitivitat dels negocis i empreses.

 

[+] Nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA