Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El degà del Col·legi Anton Gasol analitza als mitjans de comunicació les mesures econòmiques del govern espanyol per fer front a la COVID19

Notícies

18 mar 2020

El degà del Col·legi Anton Gasol analitza als mitjans de comunicació les mesures econòmiques del govern espanyol per fer front a la COVID19

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anton Gasol ha valorat les mesures econòmiques plantejades pel govern espanyol per tal de fer front a l'impacte econòmic de la COVID-19 en diverses entrevistes a la ràdio: a "El Món a RAC1" i "El Matí de Catalunya Ràdio" (els dos programes més escoltats a Catalunya), a "El Balcó" de la Cadena SER Catalunya, "La Brúixola" d'Onda Cero Catalunya i als Informatius de RNE-Ràdio4.


Gasol ha afirmat que "Europa no ha estat a l'altura a l'hora de prevenir sanitàriament la COVID-19 i tampoc en les mesures econòmiques" i ha assegurat que "m'agradaria que el lema d'Espanya de la unitat hagués estat un lema europeu". En aquest sentit ha apuntat que "Europa hauria de facilitar diners als estats i aquests els administressin" i ha subratllat que "cal preservar l'activitat econòmica i que els treballadors no quedin desemparats".


Segons el degà del CEC, "les mesures de l'Estat van en el bon camí, però la gran majoria de recursos són avals que només faciliten un reforç econòmic i uns diners que després s'hauran de tornar". D'altra banda ha comentat que en el cas que les empreses decideixin fer regulació de l'ocupació "està bé que es facin ERTOs perquè vol dir que l'atur serà temporal i que tothom, hagi cotitzat o no el suficient, tingui dret a la prestació em sembla una bona mesura".


Gasol ha afirmat que "tot el que es faci, encara que sembli exagerat, ho agrairem" i que "com més coses es facin, amb més intensitat i més promptitud, més ràpida serà la recuperació".

 

Escoltar entrevista a RAC1


Escoltar entrevista a Catalunya Ràdio

 

Escoltar entrevista a la Cadena SER Catalunya (a partir del minut 20)


Escoltar entrevista a Onda Cero Catalunya


Escoltar entrevista a RNE-Ràdio4 (a partir del minut 7 de programa)

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA