Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

19 jul 2019

II Trobada anual XARXA JOVE CAT SUD

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Els Joves Economistes, PIMEC Joves Tarragona, Grup d'Advocats Joves de Tarragona, Tribuna Jove Gresol, Jove Cambra Internacional de Reus, Jove Cambra Internacional de Tarragona, Xarxa d'Espais Coworking del Camp i Word Press Tarragona van organitzar ahir 18 de juliol la segona edició de la trobada de la Xarxa Jove CAT SUD.

 

Després de l'èxit de la primera edició, les entitats i associacions de joves del Camp de Tarragona han dut a terme aquesta trobada on s'han abordat tendències com ara el canvi climàtic, l'aprenentatge al llarg de la vida, repensar el treball, organitzacions, institucions, longevitat i envelliment.

 

Durant la trobada es va presentar a Tamarit el projecte Talent Village, per mostrar que fora de les grans urbs també es poden crear HUBS de talent per oferir una major qualitat de vida i un model de vida més sostenible.

 

Aquesta jornada té com a objectiu seguir amb el treball realitzat des de diferents institucions dins del projecte de Catalunya Sud 2040 Regió del coneixement, el qual inclou el treball conjunt entre govern i administració, acadèmia, empresa i societat civil.

 


 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA