Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Sopar de cloenda de la 29a edició del Màster d'Especialització Tributària

Notícies

5 jul 2019

Sopar de cloenda de la 29a edició del Màster d'Especialització Tributària

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Ahir al vespre dia 4 de juliol va tenir lloc el sopar de cloenda de la 29a edició del Màster d'Especialització Tributària del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Es va organitzar un sopar per celebrar el final del Màster i a continuació vam fer entrega dels diplomes als alumnes.

 

L'acte va ser inaugurat pel degà del Col·legi, Sr. Anton Gasol, i després de gaudir del sopar, van pronunciar unes paraules el Sr. Nacho Cornet, president de la Comissió FiscalistesCEC, la Sra. Carmen Jover, coordinadora del Màster, el Sr. Antoni Fernández en representació de l'Institut Municipal d'Hisenda i el Sr. Eduard Vilà en representació de l'Agència Tributària de Catalunya; un acte conduït pel Secretari acadèmic del Col·legi Sr. Martí García Pons.

 

El Màster d'Especialització Tributària del Col·legi d'Economistes de Catalunya és un programa de referència i de gran prestigi en el camp de la consultoria fiscal. Va dirigit a aquelles persones que volen especialitzar-se en l'assessorament fiscal, ja siguin estudiants i recents graduats universitaris o bé persones que volen reorientar la seva activitat professional. L'equip docent és d'una alta qualitat i combina experts en fiscalitat, inspectors d'Hisenda i assessors experimentats. Inclou un programa de pràctiques que pot donar accés a treballar en un dels despatxos vinculats al Col-legi. Fins el moment han assistit més de 500 alumnes al Màster, la gairebé totalitat dels quals treballa actualment com a assessor fiscal.

 

Felicitats als alumnes de la 29a edició!

 

Si vols formar-te com a fiscalista, la inscripció a la 30a edició ja està oberta!

 

El Màster s'iniciarà el dia 22 d'octubre de 2019. Informa-te'n fent clic aquí.

 Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA