Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Jornada dels Economistes 2019 a Lleida aposta per la gestió de les dades i la cooperació entre empreses per competir en l’era de l’economia digital

Notícies

29 nov 2019

La Jornada dels Economistes 2019 a Lleida aposta per la gestió de les dades i la cooperació entre empreses per competir en l’era de l’economia digital

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

5 punts

 1  Vots

Un centenar de professionals de l'economia i l'empresa han assistit a la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Lleida a la Jornada dels Economistes 2019 en què experts en tecnologia i responsables de diversos projectes emprenedors lleidatans han abordat els reptes que genera l'economia digital.

 

En primer lloc ha intervingut el president de l'Associació de Tecnologies de la Informació de Lleida Josep Ramon Freixanet, el qual ha assegurat que "estem a les portes d'una segona revolució digital" i ha comentat diverses aplicacions pràctiques de la intel·ligència artificial com la dels cotxes connectats o l'automatització del processat de documents des d'imatges escanejades o documents físics.

 

A la jornada també hi ha participat Ester Segarra, directora d'Administració i Comercial a Sistemes Electrònics Progrés SA, empresa tecnològica lleidatana que es dedica al desenvolupament i fabricació de programadors per a la fertirrigació agrícola, la telegestió del reg en comunitats de regants, grans finques, parcs i jardins i el control ambiental. Segarra ha reivindicat que "a Sistemes Electrònics Progrés sempre hem apostat per l'agrònica, l'aplicació de la informàtica i l'electrònica a l'agricultura per millorar els productes, el rendiment de les explotacions i contribuir a la cura del medi ambient".

 

Finalment, l'emprenedora, fundadora i CEO de la botiga online Angá Shop i de la consultoria Angá Estudio Juliana Fernandes ha parlat de les estratègies de transformació dels negocis als entorns digitals, les plataformes online, la gestió de les àrees de negocis digitals, comerç electrònic i plans de màrqueting digital.

 

La vicedegana de Relacions Institucions i Ocupabilitat de Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida Berta Ferrer i el president de la seu de Lleida del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Josep M. Riu han inaugurat la jornada, que ha introduït el vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del CEC Xavier Ticó i moderat el vocal de la seu de Lleida del CEC Joan Picanyol. El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anton Gasol ha estat el responsable de cloure una jornada que també s'ha pogut seguir en streaming.

 

[+] Nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA