Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi col·laborarà amb l’Ajuntament de Barcelona per formar en economia a persones en situació de vulnerabilitat social

Notícies

2 oct 2019

El Col·legi col·laborarà amb l’Ajuntament de Barcelona per formar en economia a persones en situació de vulnerabilitat social

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

3 punts

 1  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona per tal d'oferir formació econòmica bàsica i gratuïta a persones vulnerables perquè disposin dels coneixements i eines adequades per ser capaços de de prendre millors decisions econòmiques i fer una millor gestió dels seus recursos.


Els coneixements s'impartiran de forma presencial, en locals i espais cedits per l'Ajuntament, a 450 persones usuàries dels Serveis Socials municipals. Els cursos els conduiran persones voluntàries seleccionades pel Col·legi d'Economistes de Catalunya, les quals prèviament rebran una formació específica per poder fer-ho. Un cop assolits els coneixements teòrics impartits en classes presencials, les persones participants comptaran amb un acompanyament i mentoria individual i un canal de resolució de dubtes econòmics a distància que es prolongaran durant un any sencer. A més, el contingut d'aquesta formació també es podrà consultar a través d'un web d'accés universal que desenvoluparà l'Ajuntament, per la qual cosa els continguts dels cursos d'educació econòmica seran oberts a tota la ciutadania.


La col·laboració del Col·legi, vehiculada a través del Grup de Treball d'Economistes per una Economia Social, s'enmarca en el projecte EDEC d'educació econòmica impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i que també contempla la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l'associació SECOT.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA