Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi ha elaborat protocols de prevenció i actuació davant la COVID-19 per totes les Seus col·legials

Notícies

6 oct 2020

El Col·legi ha elaborat protocols de prevenció i actuació davant la COVID-19 per totes les Seus col·legials

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La comissió de seguiment de la COVID-19 del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ha elaborat un protocol general de prevenció i actuació davant el coronavirus en el qual s'indiquen les mesures preventives adoptades a les seus de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona del CEC amb l'objectiu de reduir el risc d'exposició i prevenir contagis entre el personal del CEC, col·legiats/des, alumnes dels cursos de l'Aula d'Economia o proveïdors.


Assessorats per EGARSATSP com a Servei de Prevenció de Riscos Laborals del CEC, el protocol estableix diverses mesures de prevenció en relació a l'ús d'espais comuns per tal de limitar el contacte físic i garantir en tot moment la distància mínima de seguretat d'1,5 metres entre persones. En aquest sentit s'han disposat senyals a diversos espais de les seus per tal de recordar el compliment d'aquesta distància, així com l'aforament reduït de les diverses sales.


El protocol de prevenció i actuació del CEC també estableix procediments d'actuació específics en cas de confirmació o sospita d'infeccions per COVID-19.
D'altra banda, el Col·legi d'Economistes de Catalunya ha disposat un pla per al seu personal per tal que, en funció del seu lloc de treball, puguin combinar la feina al Col-legi amb el teletreball, sempre amb l'objectiu de prevenir contagis.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA