Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Conferència "El comerç i els serveis a Barcelona: el comerç a Barcelona avui i reptes de futur"

Notícies

11 feb 2019

Conferència "El comerç i els serveis a Barcelona: el comerç a Barcelona avui i reptes de futur"

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El passat 31 de gener la Comissió d'Economia Territorial i Urbana del Col·legi i l'Associació Catalana de Ciència Regional (ACCR) van organitzar conjuntament un acte per parlar sobre el comerç a la ciutat de Barcelona. La conferència va comptar amb la participació de tres ponents:

 

El Sr. Carles Carreras, catedràtic de Geografia Humana (UB), que va abordar "La geografia comercial de la ciutat de Barcelona"; el Sr. Sergi Marí, gerent de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, que va parlar sobre "El comerç i els serveis de Barcelona avui" i finalment el Sr. Santiago Pagès, economista i president del Grup de Treball de Retail del Col·legi, que va fer una ponència sobre "El comerç, element de convivència amb d'altres agents de l'economia urbana".

 

La benvinguda als assistents va anar de la mà del Sr. Miquel Morell, membre de la Junta de Govern del Col·legi d'Economistes de Catalunya i membre de l'ACCR. L'acte també va comptar amb la intervenció de la Sra. Clara Díez, membre del Grup de Retail del Col·legi i també membre de l'ACCR.

 

 


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA