Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Nota d'Opinió de la Jornada dels Economistes 2019: Sostenibilitat i digitalització, factors clau per a l’economia catalana

Notícies

23 oct 2019

Nota d'Opinió de la Jornada dels Economistes 2019: Sostenibilitat i digitalització, factors clau per a l’economia catalana

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La nota d'opinió que emet el Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) amb motiu de la Jornada dels Economistes 2019 destaca que avui en dia l'activitat empresarial i social està estretament lligada a la digitalització i la sostenibilitat, dos conceptes molt vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que les Nacions Unides marquen de cara a l'any 2030.

 

El CEC mostra la seva preocupació per la desacceleració del creixement econòmic global, que es veu afectat per factors com la guerra comercial oberta entre els Estats Units i la Xina o la incertesa al voltant del Brexit.

 

El Col·legi creu que la política monetària ja ha fet molt per recuperar el creixement econòmic i considera que ara correspon als governs fer polítiques fiscals expansives i eficients. Un exemple d'aquestes polítiques públiques passaria per aprofitar l'actual cost del diner i fer una emissió de deute amb l'objectiu de construir habitatge social.

 

[+] Nota de premsa

 

[+] Nota d'opinió

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA