Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

2 abr 2018

Pàgines viscudes d’un economista català

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Jacint Ros Hombravella | Editorial: Edicions de la Universitat de Barcelona | ISBN: 978-84-9168-039-0

Jacint Ros Hombravella, economista eminent que ha dedicat seixanta anys a la professió en escenaris destacats, fa una mirada retrospectiva a la seva vida. Amb un notable sentit crític, ha estudiat sobretot la utilitat social de la ciència econòmica i s'ha interessat per l'home corrent (l'obrer, l'empresari, el funcionari...). No ha estat un científic políticament neutre: catalanista i socialdemòcrata, s'ha implicat en els principals episodis del país. En aquestes breus memòries, que tenen un cert to de novel-la realista i estan plenes de sentit de l'humor, ironia i de referències a la quotidianitat, l'autor fa un balanç desenfadat de les seves vivències en els àmbits personal i professional.

 

Sobre l'autor

Jacint Ros Hombravella: economista i professor (UB, UCM, UV, UAB)

 

 

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA