Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

23 abr 2019

La revolució de les formigues

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Teresa Saborit

Catalunya. Últim semestre del 2017. Un xantatge. Milions de persones al carrer. Fins a on series capaç d'arribar per protegir una filla? A qui trairies? A qui mentiries? A qui mataries?

Conspiracions, amor, odi, traïcions, intriga, venjança, misteri, manipulacions, enganys. Lluites de poder soterrades. Reivindicacions carregades d'il·lusió.

Una novel·la negra amb tots els dies clau que van marcar el segon semestre del 2017.

 

Sobre l'autor

 

Teresa Saborit (Gurb, Osona). Escriptora, narradora oral, especialista en gamificació de projectes literaris. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web pel foment de la creació literària en català. Fins el gener del 2015 havia combinat la seva passió per les lletres amb l'economia, moment en el que va decidir fer un canvi radial de vida i va deixar la seva feina com a controller en una entitat financera per dedicar-se a la literatura a temps complet. Membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i del Col-legi d'Economistes de Catalunya. Autora dels llibres «Els llops ja no viuen als boscos» (XI Premi 7lletres 2016) i «200 muses» (top 10 ebooks més venuts en català a Amazon durant la vigília de Sant Jordi 2016) i coautora de les antologies «El superheroi esguerrat i altres contes» (2016), «Temps era temps» (2012), «Barcelona, t'estimo» (2011), «Microrelats 10×10» (2006) i «Relatsencatalà.com versió 1.0» (2005). Màster en Creació literària (UPF) i Màster en gamificació i narratives transmèdia (IEBS). La trobareu al seu blog «La Llibreta Vermella»: www.lallibretavermella.cat (Premi al Millor Blog de Creació Literària Vila de Lloret 2016).

 

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA