Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d'edició el que permet que les novetats sempre estiguin al principi. En el formulari de recerca podreu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé publicats entre unes determinades dates.

Per a cada llibre hi trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors, en el cas que en hi hagin, l'editorial, el ISBN i una breu sinopsis del llibre. Podreu afegir-hi un comentari o bé donar la vostra opinió sobre el llibre que serà visible per a la resta d'usuaris del servei.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

23 abr 2019

Equilibrio en el Trabajo

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Joaquín Voltes | Editorial: Rubiños | ISBN: 978-84-8041-170-7

Para que el trabajo contribuya a la autorrealización, es necesario asentarlo en un equilibrio completo de la persona, integrándolo con el componente familiar-afectivo, el ocio y el descanso. Asimismo, de forma inequívoca, que nos enfrentemos al miedo, adquirir seguridad, y actuar de forma auténtica.

 

Sobre l'autor

 

Joaquín Voltes (Barcelona, 1964) es economista, y su experiencia profesional en la empresa se ha centrado en las áreas de Finanzas y Recursos Humanos.

 

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA