Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d'edició el que permet que les novetats sempre estiguin al principi. En el formulari de recerca podreu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé publicats entre unes determinades dates.

Per a cada llibre hi trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors, en el cas que en hi hagin, l'editorial, el ISBN i una breu sinopsis del llibre. Podreu afegir-hi un comentari o bé donar la vostra opinió sobre el llibre que serà visible per a la resta d'usuaris del servei.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

15 mar 2018

CONTINUAR? VENDRE? TANCAR? apunt d'un empresari familiar

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Jordi Tarragona | Editorial: PROFIT | ISBN: 978-84-17209-22-3

Aquest llibre tracta sobre l'empresa familiar, un cas especial perquè en ella convergeixen dues institucions amb finalitats i normes de funcionament molt diferents: l'empresa que busca la creació de riquesa i es regeix pels resultats, i la família, que cerca l'amor i la felicitat. L'una es racional; l'altre es emocional. A primer cop d'ull, empresa i familia son contradictòries pel que fa a las seves finalitats, però totes dues s'influeixen mútuament; encara més, formen una sola realitat. Aquest llibre ajuda a gestionar amb èxit aquesta realitat.
Ens troben davant d'una guia pràctica, fruit de l'experiència personal con a empresari i consultor de l'autor, i que recull les principals qüestions que se han de tenir en compte a l'hora de posar-se al davant d'una empresa d'aquest tipus. Algunes qüestions tan difícils com la que sorgeix al planificar el relleu "cal continuar, vendre o tancar l'empresa familia?"

 

 

Sobre l'autor:

Advocat amb més de 35 anys d'experiència com empresari. Al 1987 es va fer carrac del grup familiar, que en aquells moment tenia cent empleats i va créixer fins a cinc-cents al 2006. Guanyador del premi "Best Place to Worf" cinc anys consecutius. Sap el que es viure en pròpia carn creixements, reestructuracions , tancaments, separació de socis, processos de relleu, elaboració de protocols i formació de següents generacions. Consultor especialitzat en el recolzament a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars. Columnista habitual a :Expansión, La Vanguradia, L'economic i Viaempresa

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA