Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

10 jul 2019

El club dels Robinhoods

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

5 punts

 12  Vots

Autor: Josep Lluís de Villasante | Editorial: Quorum llibres (Cossetània) | ISBN: 978-84-16342-31-0

La desaparició de 50 milions de dòlars per un error en el codi del programari finalment té conseqüències tràgiques i no només econòmiques. L'Eli reuneix al seu voltant un petit grup de gent brillant i generosa, el club dels Robinhoods, per tal de protegir la Distributed Autonomous Organization (DAO) i la moneda virtual ether, i també per investigar l'autor del desfalc. Però per dur a terme diversos encàrrecs imprescindibles en el món no virtual necessiten la col-laboració d'algú que no es pugui relacionar directament amb els Robinhoods. És així com l'Eli i en Max retroben la seva amistat al cap dels anys i es redescobreixen com a éssers complementaris.

 

L'origen d'aquesta narració està inspirat en un cas real, però la imaginació vola lliure pel que fa a tot el que passa abans, durant i després dels fets ocorreguts.

 

Sobre l'autor

 

Josep Lluís de Villasante i Tapias Va néixer a Barcelona el 1959 i és economista de professió. Ha ocupat diferents posicions directives al sector públic, a una de les Big Five del món de la consultoria i a banca d'inversió. També ha estat professor de finances en postgraus d'especialització en diverses universitats i ha publicat una vuitantena d'articles de temes socieconòmics a diferents mitjans escrits, tant de difusió general com en revistes especialitzades. El club dels Robinhoods és la seva primera novel-la.

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA