Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d'edició el que permet que les novetats sempre estiguin al principi. En el formulari de recerca podreu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé publicats entre unes determinades dates.

Per a cada llibre hi trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors, en el cas que en hi hagin, l'editorial, el ISBN i una breu sinopsis del llibre. Podreu afegir-hi un comentari o bé donar la vostra opinió sobre el llibre que serà visible per a la resta d'usuaris del servei.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

1 mar 2018

Tu start-up personal

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Jordi Collell | ISBN: 1983796840 // ISBN 13: 978-1983796845

La marca personal es la huella que dejas en el corazón de los demás. Desde que nacemos dejamos marca, si nosotros no la gestionamos los demás lo harán por nosotros: o te explicas o te inventan. La vida de las personas y las empresas está sujeta a un alto nivel de incertidumbre y la gestión de la huella que dejamos permite pisar suelo firme en cualquier momento. Paralelamente, una start-up es una institución humana que es también sometida a un alto nivel de incertidumbre. Por esto, nuestra vida es en la práctica una start-up y merece la pena tratar de gestionarla así.

 

Esto es el principio fundamental del libro Tu start-up personal que está basado en las experiencias de Jordi Collell como directivo, consultor y formador. El libro tiene como objetivo ayudar a cualquier persona en potenciar este activo y ofrecer al mundo lo mejor que tiene. A lo largo de su trayectoria el autor comprobado que todos podemos salir de cualquier atolladero si sabemos adaptarnos a nuevas situaciones, aunque ello implique que nos reinventemos completamente. Este libro le enseñará como hacerlo.

 

En Tu start-up personal encontrarás los elementos que necesitas para conseguir tu cambio personal y llegar a ser conocido, reconocido, recordado y elegido. Con este libro obtendrás las herramientas vitales para:


Destilar tus valores fundamentales y expresarlos claramente
Definir tus parámetros de éxito
Destapar el poder que llevas dentro y
Disfrutar plenamente del éxito que te mereces
¡Feliz viaje al corazón de tu start-up personal!

 

Sobre l'autor


Economista de formació, llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona, PDD per l'IESE, graduat en coaching per The University of Texas at Dallas, Màster en Estratègia i Creativitat Publicitàries per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i Doctorand per aquesta darrera facultat.

 

He treballat com a directiu en gairebé totes les àrees des de la direcció financera a la direcció general passant per la de recursos humans i de desenvolupament el que em situa en una posició avantatjosa per treballar amb empresaris i executius perquè havent viscut experiències similars podem parlar un mateix llenguatge . He venut i comprat empreses, les he creat i les he dissolt, he contractat i acomiadat persones i he obert filials fora d'Espanya, al Marroc, França i Portugal.

 

Sempre m'ha agradat acompanyar persones i ajudar-les a descobrir tot allò que les pot empoderar. Es per això que en un moment donat vaig decidir dedicar-me a la consultoria i a la docència.

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA