Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d'edició el que permet que les novetats sempre estiguin al principi. En el formulari de recerca podreu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé publicats entre unes determinades dates.

Per a cada llibre hi trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors, en el cas que en hi hagin, l'editorial, el ISBN i una breu sinopsis del llibre. Podreu afegir-hi un comentari o bé donar la vostra opinió sobre el llibre que serà visible per a la resta d'usuaris del servei.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

20 feb 2018

Els castells de la vall de la Vansa i Tuixent. Transformacions socials a l'alta edat mitjana.

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Enric Bech Duró | Editorial: Edicions Salòria | ISBN: 978-84-947550-7-1

El tema central és, a més de la pròpia història dels castells de la vall de la Vansa i Tuixent, el procés d'implantació del feudalisme a la zona pirinenca, estretament lligat a la proliferació d'aquestes fortificacions. L'enfocament econòmic hi és totalment present, com no podia ser d'altra manera amb un autor economista, analitzant les revolucions productiva (a l'agricultura), militar (la cavalleria) i política (les relacions feudals) que van produir-se en els segles X-XI.

 

Sobre l'autor

 

Llicenciat en Ciències Econòmiques a la Universitat de Barcelona l'any 1973.

Interessat per la Història des de la Facultat, després de diverses tasques en l'àmbit docent i de redacció d'articles per a enciclopèdies, com a economista ha treballat a Catalana de Gas i, entre 1974 i 2011, a Transports Metropolitans de Barcelona, on ha ocupat càrrecs directius a l'àrea d'administració i finances. La seva activitat s'ha centrat en els àmbits d'estudis, control de gestió, planificació d'empresa i, sobretot, financer.

 

A partir de la seva jubilació el 2011 es dedica a la investigació de la història de la vall de La Vansa i Tuixent (on hi té una segona residència), sobre la que ha donat diverses xerrades i de la que ara en publica el primer llibre.


 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA