Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Llibres de col·legiats

Els llibres estan ordenats per data d’edició, fet que permet que apareguin primer les novetats. En el formulari de recerca podeu demanar els llibres que tenen una paraula concreta en el seu títol o bé que hagin estat publicats entre unes determinades dates.

A cada llibre trobareu el nom del col·legiat/da autor/a, el nom de la resta d'autors (en cas que hi siguin), l'editorial, l’ISBN i una breu sinopsis del llibre.

Podeu deixar el vostre comentari fent clic a dins la fitxa de cada llibre.

2 abr 2019

Judo management

Llibres de col·legiats

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Autor: Ferran Agúndez | Editotial: EDITAHUB | ISBN: 978-84-09-10226-6

Qui no forma part d'una organització? Som éssers socials, convivim amb les nostres famílies, passem una bona part de les nostres vides en empreses, pertanyem a algun club, fins i tot el nostre grup d'amics té un propòsit i en cada àmbit, cadascú de nosaltres exerceix un paper determinat i a vegades determinant.

Judo Management és un mètode d'aprenentatge experiencial que s'aplica en empreses i universitats, i que facilita les eines necessàries per interrelacionar-nos en tot tipus d'organitzacions, seguint els valors i els principis del judo de màxima eficacia i de benestar a través de l'ajuda mutua.

Tots necessitem unes bones dosis de lideratge, d'habilitats per negociar, de capacitat per definir els nostres objectius personals i col.lectius, i també de resiliència i flexibilitat per adaptar-nos als continus canvis que es produeixen al nostre voltant. Canvis que des de l'òptica del judo, es perceben com oportunitats i no com amenaces, i que faciliten els processos d'innovació.Aquest és l`objectiu d'aquest llibre, acompanyar-nos des de la visió d'un esport fundat per Jigoro Kano al Japó, un esport que és escola de vida i ens ensenya que a qui hem de vèncer, en realitat, és a nosaltres mateixos.

 

Sobre l'autor

Ferran Agúndez (1960), economista per la UAB amb un inici professional a PricewaterhouseCopers i amb experiència a diverses empreses multinacionals, va decidir el 2013 fusionar els dos mons que més coneixia: el judo i l'empresa.
El resultat? Una proposta de formació empresarial única: judo management. Des de aleshores aquest manresà combina la seva feina a la consultora Connociam i sessions per empreses i universitats aplicant el seu mètode per al desenvolupament d´habilitats de lideratge, negociació i fomentar processos d´innovació estratègica.

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA